Prijs

Hoeveel kost ontmossen van daken?

Het is moeilijk om hier een vast getal op te plakken. Een aantal factoren speelt een rol in de kostprijs van ontmossen: toegankelijkheid, type dak, grootte, vervuiling, waterafvoeren, soort dakgoot en helling van het dak.

Benieuwd hoe snel uw dak weer straalt? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. We komen ter plaatse kijken en op basis van uw specifieke situatie geven we u een duidelijk prijsvoorstel voor de ontmossing van uw dak. Snel, zorgzaam en door goed opgeleide stielmannen met aangepast materiaal.

Niemand kruipt graag op zijn dak om het van dichtbij te controleren. Als u uw dak laat ontmossen, dan krijgt u er meteen een grondige dakinspectie bij. Zitten er scheuren of barsten in de dakbedekking? Lekken de goten of zijn ze verstopt? Is er schade aan de schouwen?

Gebreken die onder het mos verstopt zitten, kunnen verder schade veroorzaken. Eenmaal die laag is verwijderd, worden de probleemzones blootgelegd en kan u initiatief nemen voor de schade erger wordt. Waterinsijpeling ziet u niet altijd onmiddellijk. Pas als het water zijn vernietigende werking tot diep in de muren heeft gebracht worden de gevolgen duidelijk.

Dak ontmossen? Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Vraag GRATIS een adviesgesprek aan.